Endine Itaalia koondise jalgpallur lõpetas kolmandat korda karjääri

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Cassano
Antonio Cassano Foto: Luca Bruno / AP

Endine Itaalia koondise ründaja Antonio Cassano lõpetas kolmandat korda profikarjääri. Seekordne tagasitulek jõudis mehel kesta kõigest nädala.

36-aastane itaallane teatas eelmisel nädalal, et alustab uuesti treenimist Itaalia Serie C liiga klubi Virtus Entellaga. Seitse päeva hiljem otsustas jalgpallur ikkagi karjääri uuesti lõpetada.

«See päev on saabunud. Päev, mil otsustasin, et jalgpalliga on nüüd lõplikult kõik,» ütles Cassano, kes on karjääri jooksul mänginud Madridi Realis, Romas ja mõlemas Milano suurklubis.

«Taipasin viimaste päevadega, et mul pole enam seda mentaliteeti, et järjekindlalt treenida. Selleks, et jalgpalli mängida, on vaja kirge ja talenti, kuid kõige rohkem loeb sihikindlus. Praegu on minu elus aga teised prioriteedid,» sõnas Cassano.

Esimest korda lõpetas Cassano karjääri 2017. aasta juulis. Toona teatas ta karjääri lõpetamisest kõigest kaheksa päeva pärast lepingusõlmimist Hellas Veronaga.

Mõni tund hiljem muutis Cassano meelt ning ütles, et jääb klubi juurde. Möödus kuus päeva ning Cassano otsustas teist korda karjääri lõpetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles