Kontaveit püsib jätkuvalt elu kõrgeimal edetabelireal

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: NICOLAS ASFOURI/AFP/SCANPIX

Värskelt avaldatud naiste tennise maailma edetabelis hoiab Anett Kontaveit jätkuvalt oma karjääri parimat edetabelikohta ehk on 21. kohal.

Äsja vigastuse tõttu hooaja lõpetanud Kaia Kanepi säilitas samuti oma koha, olles 60. positsioonil. Kolmanda eestlannana murdis end tabelisse Jelena Malõgina, kes on 987. kohal.

Naiste esireket on jätkuvalt rumeenlanna Simona Halep, kellele järgnevad Caroline Wozniacki ning Angelique Kerber. Esikümnes leidis aset vaid üks muudatus, kui Karolina Pliškova möödus ukrainlanna Elina Svitolinast. Pliškova on viies, Svitolina kuues.

Meeste maailma edetabelit juhib jätkuvalt hispaanlane Rafael Nadal. Tema selja taha tõusis aga äsja Shanghais võidutsenud Novak Djokovic. Kolmas on Roger Federer.

Eesti meeste esireket Jürgen Zopp langes kolme koha võrra ning asub nüüd 133. kohal. Kenneth Raisma on 723. ning Vladimir Ivanov 784.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles