Mercedese pealik ning endine Vormel 1 sarja sõitja kiitsid noort Schumacherit: teda ootab ees suur tulevik

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Schumacher
Mick Schumacher Foto: EIBNER/Udo Stiefel / imago/Eibner

Mercedese meeskonna pealik Toto Wolff ning endine Vormel 1 sarja piloot Gerhard Berger rääkisid Motospordile, et Michael Schumacheri poeg Mick meenutab vägagi seitsmekordset maailmameistrit ennast.

Pärast laupäeval Mick Schumacheri poolt võidetud Vormel 3 sarja tiitlit tundis Berger noore Schumacheri üle siirast rõõmu: «Olen Mick'i üle tõeliselt õnnelik. Mick näeb oma isale vägagi sarnane välja ja lisaks sellele on tal ka sarnane kehahoiak ja kõndimine. Viimastel nädalatel on ta ka tõestanud, et ta on omale pärinud oma isa võidusõitjageenid.»

«Kui Mick suudab ka edaspidi sõita sama hästi kui viimasel ajal siis ootab teda suur tulevik. Mina usun, et tal on vaja veel veidi sarnaseid tulemusi näidata ja tema jaoks on Vormel 1 sarjas koht olemas,» avaldas Berger oma arvamust.

Samuti kiitis noort Schumacherit ka Mercdese Vormel 1 sarja pealik Toto Wolff: «Oleme noorele sõitjale tähelepanu pööranud. Tal on kõvasti pingeid peal ja see ei ole kerge. Tema tulemused hooaja teises pooles on olnud vägagi muljetavaldavad. Ta on näidanud, et on võimeline saama üheks parimaks vormelipiloodiks läbi aegade.»

Michael Schumacher oli ise põhiline mentor ning treener oma pojale enne 2013. aastal juhtunud suusaõnnetust, mille tõttu endine Vormel 1 sarja seitsmekordne maailmameister sai karmi ajutrauma millest ta tänase päevani taasub. Sel ajal oli Mick Schumacher 14-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles