Video: Saaremaa rallil toimus suurel kiirusel karm avarii

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Abrami võistlusmasin pärast väljasõitu
Markus Abrami võistlusmasin pärast väljasõitu Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel sõideti Eesti autoralli meistrivõistluste viimane etapp Saaremaal. Kaks põnevust täis võistluspäeva pakkusid rahvale nii silmailu kui ka karme väljasõite.

Ralli karmima väljasõidu osaliseks sai pärast aastast võistluspausi taas rooli istunud Markus Abram, kellele luges Saaremaal kaarti sel hooajal ka Egon Kaurile legendi lugenud Rasmus Vesiloo.

Pärast esimest kiiruskatset olid mehed hoidmas üheksandat kohta. Ralli teisel kiiruskatsel Kõljalas kaldus Abrami juhitud Mitsubishi kiires paremkurvis liialt teelt välja, tabades teeääres kasvanud võsa. Sealt tõusis võistlusmasin omakorda õhku ning rullus kolm korda karmilt üle katuse. 

Abram ja Vesiloo ise pääsesid avariist kõigest kergete põrutustega, kuid nende võistlusmasinaks olnud Mitsubishi sai väga karmilt kahjustada, mille tõttu ka ralli meeste jaoks pooleli jäi. 
 

Avarii videos alates 2.00: 

Sisevideo karmist väljasõidust: 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles