Ferrari pealik: Vettel toob varem või hiljem tiitli Ferrarisse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maurizio Arrivabene ja Sebastian Vettel.
Maurizio Arrivabene ja Sebastian Vettel. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Ferrari vormel 1 meeskonna pealik Maurizio Arrivabene on veendunud, et Sebastian Vettel võidab Ferrariga maailmameistritiitli.

Neljakordne maailmameister Vettel siirdus Ferrarisse aastal 2015. Oma senised maailmameistritiitlid teenis 31-aastane sakslane aastatel 2010-2013, kui esindas Red Bulli meeskonda. Ferrariga on ta saavutanud üldarvestuses kolmanda, neljanda ja teise koha. Käimasoleval hooajal jääb ta suure tõenäosusega jälle meistritiitlist ilma, lõpetades Mercedese piloodi Lewis Hamiltoni järel teisena.

Arrivabenel on aga muredest hoolimata oma sõitjasse usku. «Ma olen veendunud, et varem või hiljem toob ta tiitli tagasi Ferrarisse,» sõnas Ferrari boss. «Sebastian Vettel on nagu Michael Schumacher. Kui ma teda raadioside vahendusel kuulen, siis on see nagu rääkimine Michaeliga,» lisas Arrivabene.

Ferrari triumfeeris viimati sõitjate arvestuses aastal 2007, kui esimest korda krooniti maailmameistriks Vetteli praegune meeskonnakaaslane Kimi Räikkönen. Viimane meeskondlik tiitel pärineb aga aastast 2008, kui Ferraris kihutasid Räikkönen ja Felipe Massa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles