Suured vangerdused WRC-sarjas, seekord kaardilugejate seas

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Nagle (vasakul) vestleb Julien Ingrassia ja Daniel Elenaga.
Paul Nagle (vasakul) vestleb Julien Ingrassia ja Daniel Elenaga. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Kui kuulujutud tõele vastavad ja Kris Meeke tulevaks hooajaks Toyotaga liitub, ei naase ta WRC-sarja viimased viis aastat talle kaarti lugenud Paul Nagle’iga. Väidetavalt istub Meeke’i kõrvale praegu Hyundai meeskonna ridadesse kuuluv Seb Marshall, kirjutab Autosport.

Meeke’i ja Nagle’i koostöö kestis kokku 11 aastat ja mehed on selle jooksul võitnud neli MM-rallit. Tänavu saadi aga ohtrate avariide tõttu Citroeni tiimist kinga. Kas need õnnetused olid nüüdse otsuse põhjustajaks, pole kumbki mees kommenteerinud, kuid väidetavalt mindi lahku sõpradena ja ei välistatud tulevikus taas ühte masinasse istumist.

Tühja tooli Meeke’i kõrval Yaris WRCs täidab ilmselt seni Hayden Paddonile kaarti lugenud Seb Marshall. Isegi tõenäoliselt tiimi vahetav ja M-Sportiga liituv Paddon kihutas möödunud nädalavahetusel Uus-Meremaa meistritvõistlustel, kus talle luges legendi kaasmaalane Malcolm Read ja kuulujuttude järgi kandub partnerlus edasi ka järgmisesse MM-hooaega.

Teise kandidaadina on Meeke’i kaardilugejakandidaadiks Dan Barritt, kes on praegu Elfyn Evansi partneriks. Waleslane saab aga viimaste kõlakate kohaselt Paddoni ja Craig Breeni liitumisel M-Sporti tiimist hundipassi ja seega MM-sarja tippkonkurentsis teda tuleval hooajal ei näe.

Tingivad kõneviisid hakkavad ralliuudistest kaduma loodetavasti juba homme, kui oma tuleva aasta koosseisud peaksid teatavaks tegema Toyota ja Citroen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles