«Hommik!» Skandaalne LaVar Ball poja kaklusest: kui keegi tõstab käe, anna vastu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs palju kõmu tekitanud LaVar Ball, kelle vanim poeg Lonzo mängib tänaseks NBAs, külastab täna õhtul koos nooremate järeltulijate LiAngelo ja LaMeloga Raplat, sest tema poolt kokku pandud JBA meeskond kohtub seal Rapla klubiga. Kanal 2 hommikusaates «Hommik!» rääkis Ball muuhulgas sellest, miks läks LaMelol kohtumises Alytuse Dzukijaga lööminguks.

«Olen poistele lapsest saati selgitanud, et vägivallale tuleb vastata vägivallaga. Kui keegi tõstab su vastu käe, anna talle! Aga seda õpetasin talle kodus. Nüüd on ta 17-aastane ja Euroopas, siin peab vahel sellega leppima. Olen talle õpetanud, et see on ühtaegu õige ja samas vale, kuid tal on veel raske mingeid asju unustada. Praegu ei ole ta enam üksi, temaga on seotud paljud inimesed ja kangelasest kaabakaks on lihtne saada,» selgitas Ball.

Lisaks rääkis ta tulevikuplaanidest, mis puudutavad LiAngelo ja LaMelo karjääri. «Kõik mu pojad jõuavad NBAsse ja hakkavad mängima Lakersis. Nii on võimalik tiitleid võita!» lubas Ball.

JBA meeskond ja Rapla Avis Utilitase mäng algab täna õhtul Raplas kell 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles