Murray jättis kubemevigastuse tõttu aastalõputurniiri pooleli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray tänasel pressikonverentsil.
Andy Murray tänasel pressikonverentsil. Foto: SCANPIX

Kodupubliku lootus Andy Murray oli sunnitud kubemevigastuse tõttu Londonis jätkuva meeste tennise aastalõputurniiri pooleli jätma.

Maailma edetabelis kolmandal kohal paiknev Murray sõnas juba peale eilset 4:6, 5:7 kaotusmängu David Ferrerile, et teda segas vigastus, vahendab CNN.

Tänasel pressikonverentsil nentis Murray, et pole võimeline edasi mängima. Murray avaldas, et vigastas end eelmisel nädalal treeningul ning tegelikult soovitasid arstid tal nädal kuni kümme päeva tenniseväljakutelt eemal olla.

«Mul polnud piisavalt aega, et taastuda,» möönis ta. «See oli selline olukord, kus loodad, et seis läheb paremaks, aga tegelikult tead, et seda ei juhtu. Ma ei suutnud oma parimat tennist mängida, see oli minu jaoks suur pettumus. Teeksin endale rohkem liiga, kui mängimist jätkaksin, seega parem jätan turniiri pooleli.»

Murray kuulus aastalõputurniiril A-alagruppi, kus on veel ka maailma esireket, serblane Novak Djokovic, edetabeli viies number Ferrer ning seitsmendal kohal paiknev tšehh Tomas Berdych. Murray asemel pääseb nüüd turniirile Djokovici kaasmaalane Janko Tipsarevic (ATP 9.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles