Maailma esireket peab aastalõputurniirist vigastuse tõttu loobuma

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simona Halep.
Simona Halep. Foto: Peter Nicholls / Reuters / Scanpix

Tennise naiste maailma edetabeli esinumber Simona Halep teatas, et on sunnitud loobuma Singapuris peetaval aastalõputurniiril osalemisest. Halepit vaevab jätkuvalt seljavigastus.

Rumeenlanna tegi seljale liiga septembri lõpus Wuhani turniiri eelsel treeningul. Tänaseks on tal diagnoositud selgroo ühe vaheketta väljasopistumine. Ehkki Halep lendas Singapuri lootuses olla mänguvalmis, tuli tal seal siiski langetada raske otsus.

«Suurest turniirist on alati raske loobuda. Teen seda vist lausa esimest korda elus. Aga nii on mu tervisele parem,» sõnas Halep WTA Insiderile. «Mu seljaga ei ole asjad hästi, ma pole viimased neli nädalat treenidagi saanud. Seega pole ma valmis ka sel tasemel mängima. Muidugi pole lihtne, kui sa ei pääse väljakule ega saa võistelda,» nentis Halep.

Tema loobumine annab mänguvõimaluse maailma edetabelis hetkel 10. kohal olevale hollandlannale Kiki Bertensile. Esmaspäeval algaval Singapuri aastalõputurniiril osalevad seega:

  1. Angelique Kerber
  2. Naomi Osaka
  3. Petra Kvitova
  4. Caroline Wozniacki
  5. Sloane Stephens
  6. Elina Svitolina
  7. Karolina Pliškova
  8. Kiki Bertens
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles