Karl Kruuda «Spordiministeeriumis»: ka minu MM-tiitli võimalused luhtusid Kataloonias

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases «Spordiministeeriumis» heidetakse pilk tagasi Kataloonia MM-ralli nädalavahetusele, külas on rallisõitja Karl Kruuda. Vaata saadet Kanal 12 või Postimehe vahendusel kell 20.

Ott Tänaku võimalused maailmameistriks tulla kahanesid pärast Kataloonia etapi rehvipurunemist vaid teoreetiliseks. Karl Kruuda, kes trotsis sarnast ebaõnne sel samal rallil neli aastat tagasi, ütles Kanal 12ne saates «Spordiministeerium», et ka tema minetas toona võimaluse maailmameistriks tulla.

2014. aastal võistles Karl Kruuda koos Martin Järveojaga WRC2 klassis ning hooaja eelviimasel etapil Kataloonias hoiti esikohta. Neljandal katsel sõideti aga teelt välja, kaotati kõvasti aega ja ralli lõpetati seitsmendal kohal. Hooaja kokkuvõttes teeniti viies koht, kahe punkti kaugusele jäi toona WRC2 klassis sõitnud Ott Tänak.

«Mul on Otiga sarnane kogemus. Arvan, et nina peal sõiduga läks minu MM-tiitel sinna. Olin sel hetkel liider, oleks mina 25 punkti kätte saanud, aga mis teha. Oma väike aps rikkus võimaluse ära,» ütles Kruuda «Spordiministeeriumis».

Lisaks saab saatest ülevaate eelmise nädala tippteemadest ning vaadatakse otsa ka käimasoleva nädala kesksetele sündmustele. Saatejuhid on Marko Kaljuveer ja Karl Mihkel Eller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles