Madridi Reali peatreenerit ootab Barcelonale kaotuse puhul ees vallandamine

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julen Lopetegui
Julen Lopetegui Foto: Juan Medina / Reuters

Madridi Reali peatreenerile Julen Lopeteguile on väidetavalt armuaega antud vaid kolm mängu pärast hooaja alguses näidatud kehva vormi.

Väidetavalt on Madridi Reali juhtkond andnud peatreener Lopeteguile teada, et kui järgmise kolme mängu jooksul tulemused ei parane, lastakse ta meeskonna treeneri kohalt lahti, vahendab Itaalia väljaanne Corriere dello Sport.

Kõigepealt tuleb Realil kohtuda Hispaania liigas Levantega. Ka Meistrite liigas on vastaseks pealtnäha kõvasti nõrgem vastane Plezeni Viktoria. Küll jääb aga nende kahe kohtumise vahele ülekaalukalt kõige tähtsam mäng Barcelona vastu.

Kui Lopetegui ei suuda Barcelonat alistada, siis tõenäoliselt ootab meest ees kohene vallandamine. Lopetegui määrati Reali juhendajaks pärast seda, kui suvel Zinedine Zidane Reali peatreeneri kohalt lahkuda otsustas.

Reali viimane võit pärineb 22. septembrist, kui koduväljakul oldi 1:0 paremad Espanyolist. Seejärel on suudetud nelja kohtumisega koguda vaid üks viigipunkt ja nii jagatakse kõrgliigas 4.-6. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles