Videod: LeBron James alustas Lakersi karjääri pauguga

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellest hooajast Los Angeles Lakersiga liitunud Le Bron James ei hoidnud end NBA hooaja avamängus tagasi: kolme minuti jooksul hullutas James publikut kahe pealtpanekuga. 

Siiski jäi Lakers kohtumises Portland Trail Blazersi vastu poolajaks 63:65 kaotusseisu ning vahe jäi püsima kohtumise lõpuni. Mäng kaotati 119:128. 

James viskas Lakersi parimana 37 minutiga 26 punkti ja võttis 12 lauapalli. Pingilt alustanud Josh Hart lisas 20 punkti.Võitjate parim oli Damian Lillard 28 punktiga.

Teistes juba lõppenud kohtumistes alistas Philadelphia 76ers 127:108 koduväljakul Chicago Bullsi. Ben Simmons tegi kolmikduubli kui viskas 13 punkti, võttis 13 lauapalli ning andis 11 resultatiivset söötu. Joel Embiid lisas 30 punkti ja 12 lauapalli. 

Simmons tunnistas ESPNile, et ei jõua ära oodata, millal saab LeBroniga juba mängida. «Tean, et see tuleb väga suur mäng. Ja ilmselgelt väga lõbus!»

Miami Heat sai viimase sekundi (õigemini, sekundikümnendiku!) korviga magusa ühepunktilise 113:112 võidu Washington Wizardsi vastu. Võidukorvi viskas 0,2 sekundit enne lõpusireeni Kelly Olynyk. 

Seejuures vilistati 15 minutiga 9 punkti visanud Olynyk iga kord, kui ta palli puutus, välja. Ometi tõusis ta kangelaseks.

«Olin õigel ajal õiges kohas. Imestasin veel, et mind nii vabaks jäeti, aga pikalt siin mõelda polnudki,» rääkis Olynyk ESPNile.

Heati parimana viskas Josh Richardson 28 punkti, vastaste parim oli 26 punkti ja 9 resultatiivse sööduga John Wall. 

Kõigi mängude tulemused:

Portland Trail Blazers - Los Angeles Lakers 128:119

Philadelphia 76ers - Chicago Bulls 127:108

Washington Wizards - Miami Heat 112:113

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles