Iiri fänn väidab, et päästis McGregori elu: kari venelasi tuli ja andis talle peksa

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor jäi Khabib Nurmagomedovile alla
Conor McGregor jäi Khabib Nurmagomedovile alla Foto: Harry How / AFP

Conor McGregori fänn David Martin väidab USA Todayle, et päästis iirlase elu. Nimelt tormas poolehoidja ringi niipea kui nägi, et Khabib Nurmagomedovi kaaskond McGregorit klohmima asus. 

MMA ajaloo kõige rahakama kohtumise järel korraldas võitnud Nurmagomedov pärast McGregori alistamist skandaali, kui tormas kallale iirlase treenerile. Samal ajal ründasid mõned Nurmagomedovi tiimikaaslased McGregorit.

Seni ringi kõrval olnud Martin ei suutnud end kaklust nähes enam talitseda ning jooksis ka ise ringi rüselejate keskele. 

«Ma ei ütleks, et adrenaliin sai võitu. Pigem ärkas minus patrioot. Mõtlesin, et Venemaa ründab Iirimaad. Kari venelasi hüppas järsku lihtsalt ringi ja andis talle peksa. Ta (McGregor – toim) oli väsinud ning võitlusest kurnatud ning teda rünnati karja Vene fännide poolt,» meenutab Martin sündmusi. «Ma lihtsalt pidin vahele astuma. Tundsin, et minu kodumaa kutsub ning pean sekkuma!»

Videost on näha, kuidas heleda jaki ja teksapükstega mees ringi jookseb ning kaklejaid lahutama asub. Tema sõnul oli McGregor surmavale obadusele ülilähedal.

«Kui need vennad oleks teda pähe löönud, võinuks see olla saatuslik obadus ning Conor saanuks surma. Ma pidin teda kaitsma!»

Martini kinnitusel sai ta pärast ka McGregori kaaskonnalt tänusõnumi. MMA superstaari endaga ta rääkinud pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles