Rihanna saatis rassisõja tõttu Super Bowli pikalt

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna
Rihanna Foto: John Palmer/MPI/Capital Pictures / JP/MPI/Capital Pictures

Super Bowli poolajasõu on näinud ridamisi kuulsusi: Michael Jacksonit, Madonnat, Beyoncé-d, Bruno Marsi, Justin Timberlake’i. 3. veebruaril oodati esinema ka Rihannat, ent ta vastas eitavalt.

«Korraldajad tahtsid Rihannat väga järgmisel aastal Atlantas näha,» teatas allikas Fox Newsile. «Nad tegid talle pakkumise, aga ta vastas põlvitamisskandaali tõttu eitavalt. Ta ei nõustu NFLi seisukohaga.»

Ehk Rihanna on endise San Fransisco 49ersi mängujuhi Colin Kaepernicki poolel, kes algatas kaks aastat tagasi USA hümni ajal põlvitamisega protestilaine. Kaepernicki eesmärk oli juhtida avalikkuse tähelepanu politseivägivallale mustanahaliste vastu, kuid nüüd on ta NFLi eestvõttel töötu. Nimelt on NFLi klubiomanikud sõlminud omavahelise salakokkuleppe, et keegi ei võtaks teda palgale.

Colin Kaepernick põlvitamas. Nike uuel reklaamikampaanial on näha Kaepernicku pilti koos loosungiga «Believe in something. Even if it means sacrificing everything» (Usu millessegi, isegi kui selleks tuleb kõik ohverdada). Tegu on viitega Kaepernicku kohtulahingule Ameerika jalgpalliliiga NFLiga, kes viskas ta liigast välja.
Colin Kaepernick põlvitamas. Nike uuel reklaamikampaanial on näha Kaepernicku pilti koos loosungiga «Believe in something. Even if it means sacrificing everything» (Usu millessegi, isegi kui selleks tuleb kõik ohverdada). Tegu on viitega Kaepernicku kohtulahingule Ameerika jalgpalliliiga NFLiga, kes viskas ta liigast välja. Foto: Chris Carlson / AP

Rihanna asemel esineb 3. veebruaril Atlantas Maroon 5. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles