Ibrahimovic LeBronile: LA-s on ainult üks jumal

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic on oma meeskonnakaaslastele väga kallis
Zlatan Ibrahimovic on oma meeskonnakaaslastele väga kallis Foto: Katharine Lotze / AFP

Kuigi Zlatan Ibrahimovic võttis LeBron Jamesi Los Angelesse avasüli vastu, teatas ta intervjuus Sky Sports Newsile, et ülim kroon on jätkuvalt tema kanda.

«Võib olla palju kuningaid, kuid on ainult üks jumal,» viitas ta endale. «LA inimesed on tänulikud, hindavad kõike, mida ma teen ning on rõõmsad, kui mind näevad,» teatas Ibrahimovic. 

«See teeb ka mind rõõmsaks, kui nad ütlevad, et olen parim, mis LA-s on pärast Kobe Bryanti karjääri lõppu juhtunud. Olen uhke!»

Ometi siirdub Los Angeles Galaxy eest 25 mängus 21 väravat löönud USA meedia andmetel jaanuaris pärast MLSi hooaja lõppu laenulepinguga Euroopasse. Enim seostatakse teda Manchester Unitediga. Ibrahimovic sellest rääkida ei tahtnud.

«Olen olukorras, kus minu vanuses peab töö ja puhkuse vahel olema hea tasakaal. Ausalt öeldes ei ole ma sellele mõelnud, sest meil on kaks mängu ees ning pääseme loodetavasti play-offi. Rohkem ma rääkida ei oska, sest ma pole sellele keskendunud ega sellest mõelnud.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles