Postimees TV: vigurvänt Ricciardo päästis sisemise kauboi valla

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vormelitsirkus on sel nädalal USAs. Kõige USAsemas USAs, mis eksisteerib – võistlust võõrustab Circuit of the Americas Texases. Kuidas panna ameeriklased F1-sarjale kaasa elama, kui ühtegi jänkit stardirivist ei leia? Daniel Ricciardo teab vastust!

«Hetkel pole sarjas ilmselgelt ühtegi ameeriklasest sõitjat, nii et me saame ainult anda endast parima kohaliku aktsendiga ja üritada neid saapaid täita,» andis Red Bulli mees teada ja vahetas siis oma Austraalia sarmi parima Texase aktsendi vastu. «Poiss, ma võin proovida, kuis jaksan. Ma ei tea, kui hästi need tüübid siin sellega hakkama saavad, aga ma viskan rauad tulle ja vaatame, mis välja kukub.»

Tegelikult on ameeriklastel kellele kaasa elada küll – Haas on USA meeskond ning selle omanik Gene Haas osaleb omanimelise tiimiga ka lõunaosariikides ülipopulaarses Nascari ringrajasarjas.

Haas Automation Ford Nascari sarjas. Haasi F1-masinad on seksikamad.
Haas Automation Ford Nascari sarjas. Haasi F1-masinad on seksikamad. Foto: JONATHAN FERREY/AFP/SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles