Noore Eesti rallituusa ees jäi tehasetiimi uks suletuks

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Martin Volver
Karl Martin Volver Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi tänavu Saksamaa rallimeistrivõistlustel Opel Adam Cup raames kihutav Karl Martin Volver lootis kindlustada tulevaks hooajaks kohta Opeli ERC-sarjas võistlevas tehasetiimis, osutus valituks hoopis rootslane Elias Lundberg.

Sel nädalavahetusel peeti Baierimaal Saksa MV viimane etapp, mille eel teatas Opeli meeskond, et  valivad oma meeskonda ühe kolmest piloodist, kes tänavu Saksa meistrivõistlustel suutnud klassivõidud võtta: tiitli kindlustanud Elias Lundbergi, teist kohta hoidev Gregorie Munsteri või Volveri. 

Avapäeva viie kiiruskatse järel oli Volver Opelitest kiireim. Munster kaotas talle teisena täpselt kaheksa, Lundberg kolmandana juba 19,7 sekundit.

Täna hommikul sai Volver aga 30 sekundit ajatrahvi, sest oli linnakatsel puudutanud rajatähist. Nõnda loovutas ta positsiooni Munsterile. 

Ralli kokkuvõttes lõpetaski Volver teisena, kaotades Munsterile 21,7 sekundiga. Poleks ajatrahvi olnud, tulnuks võit koju. 

Ent teise kaotuse elas Volver üle veidi hiljem, kui Opel teatas, et tehasemeeskond lööb käed hoopis Lundbergiga. Rallil kaotas rootslane eestlasele kahe sekundiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles