Hyundai pealik vihjas, et Mikkelsen ja Sordo aitavad Kataloonias Neuville’i

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierru Neuville.
Thierru Neuville. Foto: GEOFF CADDICK / AFP

Autoralli maailmameistrivõistluste üldliider Thierry Neuville saab kahel järelejäänud rallil meeskonnakaaslaste abile toetuda, vihjas Hyundai rallimeeskonna pealik Michel Nandan.

«Hispaanias pole eksimisruumi. Meil on matemaatiline võimalus Austraalias realiseerida oma eesmärgid. Anname endast maksimumi. Lisaks teevad kõik – insenerid, mehaanikud ja kogu meeskond – endast oleneva, et Thierry tuleks sõitjate arvestuses maailmameistriks,» sõnas Nandan meeskonna pressiteate vahendusel. See tähendab, et vajadusel saab Neuville Kataloonias kerge vaevaga mööda nii Andreas Mikkelsenist kui Dani Sordost.

Neuville’i edu enne eelviimast rallit Sebastien Ogier’ (M-Sport) ees on seitse punkti. Ott Tänak (Toyota) jääb maha 21 silmaga. «Eelseisvad rallid (Hispaania ja Austraalia) on tohutult tähtsad. Oleme paaril viimasel rallil edumaad punktiarvestuses kaotanud, aga oleme endiselt tipus ja võitluseta me ei loobu,» rääkis karjääri esimest maailmameistritiitlit jahtiv Neuville.

Järgmine autoralli etapp peetakse 25.-28. oktoobrini Kataloonias, kus möödunud hooajal triumfeeris Ogier’ ja Tänaku ees Kris Meeke. Hooaeg lõppeb 18. novembril Austraalias, kus rallivõitu asub kaitsma Neuville. MM-sarja üldseis (11/13): Neuville 189 punkti, Ogier 182, Tänak 168.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles