Video: 20-aastane imemees lõi Bundesligas viis väravat

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Jović
Luka Jović Foto: Jan Huebner / imago/Jan Huebner

Jalgpalli Bundesligas alistas Frankfurdi Eintracht koguni 7:1 Düsseldorfi Fortuna. Mängus lõi viis väravat 20-aastane serblane Luka Jović.

Mitte kunagi varem pole ükski nii noor mängija Saksamaa kõrgliigas löönud viit väravat. Jovici väravad sündisid 26., 34., 55., 69. ja 72. minutil. Kaks väravat lõi Frankfurdi eest Sebastian Haller (20. ja 50.). Düsseldorfi auvärava lõi 53. minutil seisul 4:1 Dodi Lukebakio.

Jović, kelle mängijaõigused kuuluvad Benficale, mängib klubis teist aastat. Enne eilset oli ta Frankfurdi eest sel hooajal löönud üheksa mänguga neli väravat. Viimati lõi Bundesliga ühes mängus viis väravat Müncheni Bayerni täht Robert Lewandowski 2015. aastal Wolfsburgi vastu.

Frankfurdi klubil on tabelis nüüd kaheksa vooruga 13 silma, mis annab praegu kuuenda koha. Düsseldorf on kaheksa vooruga kogunud viis punkti ning on tabelis viimane.

Video Luka Jovići teisest väravast:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles