Klopp tõi Rahvuste liigat kritiseerides mängu Anthony Joshua

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiitlivööd on jätkuvalt Anthony Joshua valduses.
Tiitlivööd on jätkuvalt Anthony Joshua valduses. Foto: Andrew Couldridge/REUTERS/Scanpix

Kui eelmisel nädalal ütles Liverpooli peatreener Jürgen Klopp, et jalgpalli Rahvuste liiga on kõige mõttetum asi üldse, siis eile jätkas ta selle kritiseerimist.

«Mulle meeldivad võistlused, kuid ühel hetkel peab keegi sammu tagasi tegema ja mõtlema ka mängijate peale,» ütles Klopp, kelle juhendatav Liverpool kohtub täna õhtul võõrsil Huddersfield Towniga.

Kloppi hinnangul on Rahvuste liiga idee hea, kuid selle jaoks pole lihtsalt kalendris piisavalt ruumi. «Kas me tahame ooperis käia iga õhtu või korra kahe kuu tagant? Te ei taha ju näha Anthony Joshuat igal teisel õhtul poksimas. See on võimatu. Näiteks ameerika jalgpallis on suvepuhkus peaaegu pikem kui meie terve hooaeg,» tõi Klopp näiteid.

Ta jätkas: «Korvpallis on suveliiga, kuid jalgpallis tahetakse kõike suurelt teha, et oleks millegi peale mängida. Rahvuste liiga idee on hea, kuid tehke seda mõnel teisel spordialal, sest jalgpallis pole sellele ruumi. Samas mõistan, et võiksin seda ka kohviaparaadile öelda, sest kedagi minu arvamus niikuinii ei huvita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles