Ronaldo paneb pika puuga ära nii Messile, Trumpile, paavstile kui ka Bieberile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Www.imagephotoagency.it

Juventuse ründaja Cristiano Ronaldo on sedavõrd populaarne, et teeb sotsiaalmeedias silmad ette nii Lionel Messile, Donald Trumpile, paavstile kui ka Justin Bieberile.

Nimelt jälgib Ronaldot kolme sotsiaalmeediaplatvormi Facebooki (123 miljonit), Instagrami (143 miljonit) ning Twitteri (75 miljonit) peale 340 miljonit kasutajat.

Jalgpalluritest hoiab sellises arvestuses teist kohta 205 miljoni (61 miljonit, 103 miljonit, 41 miljonit) jälgijaga Neymar, Messil on jälgijaid 189 miljonit. Tõsi, temal Twitterit ei ole ning fännibaas on arvutatud vaid Facebooki (90 miljonit) ja Instagrami (99 miljonit) põhjal.

Kuna ükski teine sportlane fännide arvult Ronaldo tasemeni ei küündi, lisas sellise võrdluse koostanud Marca tabelisse ka spordivälised kuulsused. Ka nendega võrreldes on Ronaldo populaarsus märkimisväärne.

Näiteks popmuusikul Justin Bieberil on kolme platvormi peale 284 miljonit (78 miljonit, 102 miljonit, 104 miljonit) jälgijat, USA presidendil Trumpil 90 miljonit (25 miljonit, 10 miljonit, 55 miljonit) ning Rooma paavstil Instagrami (6 miljonit) ja Twitteri (5 miljonit) põhjal 11 miljonit.

Uudises on välja toodud ka Ronaldo ühe Instagrami postituse väärtus, milleks on 750 000 dollarit. Selles arvestuses on temast maailmas ees vaid kaks inimest – Kylie Jenner (1 miljonit dollarit) ja Selena Gomez (800 000 dollarit).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles