Saalijalgpalli hooaeg avati kümneväravalise Superkarika finaaliga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpall.
Saalijalgpall. Foto: SCANPIX

Eile alustatu tänavust saalijalgpallihooajaga, kui Tallinna Kalevi Spordihallis mängiti Superkarikale. Kohtumise võitis Viimsi FC Smsraha, kes suutis tulla välja 0:2 kaotusseisust ja võita 6:4.

Cosmos suutis mängu juhtima minna juba seitsmendal minutil, kui tema löök viis kevadel Betsafe saaliliigas triumfeerinud meeskonna kiirelt ette. Eduseis kahekordistati kuuendal minutil, kui pall põrkas tänu rikošetile Nikita Tšernei jalale, kes tekkinud võimaluse hästi ära kasutas, vahendab jalgpall.ee.

Viimsi meeskonna tõi mängu tagasi standardolukorrad. Väravalukk suudeti murda kaheksandal minutil, kui Ervin Stüfi karistuslöök mängis üle Cosmose väravasuul seisnud Vadim Belyakovi. Cosmosel oli avapoolajal muresid ka vigadega ning avapoolaja kuues viga tähendas 10 meetri penaltit Viimsile. Lööki asus sooritama Jevgeni Merkurjev, kes toimetas mänguvahendi Belyakovi väravavõrku 14. minuti keskel.

Poolaja lõpp kuulus Viimsile. Esmalt viis Ervin Stüf võistkonna 15. minutil 3:2 juhtima ning neli minutit hiljem tegi hea vaheltlõike Sergei Kostin, kes lahendas järgnenud 1-1 olukorra. Avapoolaja lõpus suutis Cosmos mängu tagasi tulla, kui värava alla jõudnud palli lõi õnnetult oma väravasse Aleksei Titenok.

Teine poolaeg algas üsna võimalustevaeselt ning väravat pidi ootama üsna kaua – 35. minutil tegi saatusliku eksimuse Cosmose kapten, kogenud Juri Amosov, kes astus oma värava lähistel palli peale, mis avas suurepärase võimaluse Viimsile – Artur Makarov hoidis pea külmana ja söötis palli väravavahist mööda jooksnud Merkurjevile, kes lõi palli väravasse. Võistkonna viimase eest hoolitses Titenok – Kostini nurgalöögist tulnud söödu järel lõi ta palli kaugelt väravasse.

Cosmos lõi küll tänu Nikita Tšerneile viimasel minutil ühe värava tagasi, kuid enamaks täna võimelised poldud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles