Austraalia klubi pakub Boltile profilepingut, treener ei tea asjast midagi

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt
Usain Bolt Foto: PETER PARKS / AFP

Austraalia jalgpalliklubi Central Coast Mariners tegi ametliku pakkumise kaheksakordsele olümpiavõitjale Usain Boltile, kes veetis nende juures eduka testiperioodi.

«Võin kinnitada, et Central Coast Mariners pakkus Usainile lepingut,» ütles endise sprinteri agent Ricky Simms. Sel nädalal avaldas Simms, et Boltile tegi pakkumise ka Malta meisterklubi. Selle pakkumise lükkasid nad aga tagasi.

Bolt on Central Coast Marinersi juures treeninud alates augustist ning mänginud kontrollkohtumistes kokku 140 minutit. Viimases kohtumises lõi mees ka kaks väravat. Boltile pakutud lepingu üksikasju pole avalikustatud, kuid tegemist on profilepinguga ning see tähendaks, et jamaikalasest saaks täiskohaga jalgpallur.

Kummalisel kombel ei tea klubi treener Mike Mulvey Boltile pakutud lepingust mitte midagi. «Te praegu ainult spekuleerite. Mina ei tea mitte midagi, millest te räägite. See on tõde,» vastas ta palvele kommenteerida Boltile tehtud pakkumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles