Video: maailma rikkaim sportlane näitas oma luksuslikku häärberit

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather
Floyd Mayweather Foto: STEVE MARCUS / REUTERS

Maailma rikkaim sportlane, eelmisel aastal Forbesi andmetel üle 285 miljoni dollari teeninud Floyd Mayweather kulutas veidi ning ostis endale Los Angelesse uue häärberi. Nüüd näitas endine poksija Instagrami vahendusel ka ligi 25 miljonit dollarit maksvat majakest oma jälgijatele. 

Mayweatheri uues kodus on kuus magamistuba, kümme vannituba ning privaatne kinosaal. Ühtlasi on janukustutamiseks mõeldud veinikelder, kuhu mahub 225 veinipudelit, vahendab Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new home, I’m truly blessed.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Sisuliselt on 285 miljonit dollarit aga eelmise aasta ühe matši tulemus - 2017. aasta augustis toimunud poksimatšis McGregoriga oli Mayweatherile garanteeritud 100 miljoni dollari suurune palgatšekk, McGregori garanteeritud summa oli 30 miljonit dollarit. Koos tasuliste telepiletite müügi ja muude tuludega kerkis Mayweatheri sissetulek aga hinnanguliselt 300 miljoni dollarini, McGregoril aga 100 miljoni dollari kanti.

Mayweather võitis karjääri jooksul 50 poksimatši, kuid teatas hiljuti, et võib veel ringi naasta. Nimelt sooviks ta kohtuda Khabib Nurmagomedoviga. 

«Kui mina Khabibiga poksiksin, teeniksin kindlasti üheksakohalise summa. Kindlasti oleks summa suurem kui matšis McGregoriga. Ilmselt 100 miljonit dollarit rohkem – garanteeritud summa jääks 110 ja 200 miljoni vahele,» spekuleeris Mayweather.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new home, I’m truly blessed.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles