Suusatamise kolmekordne maailmameister sai insuldi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Per Elofsson
Per Elofsson Foto: Anders Wiklund/SCANPIX / Scanpix code 50030-302

Kolmekordset maailmameistrit ja olümpiapronksi Per Elofssoni tabas ootamatult raske terviseprobbleem.

41-aastane rootslane andis kõikidele oma tuttavatele ja endistele fännidele Instagrami vahendusel teada, et sai vaid kolm nädalat tagasi insuldi.

Endine tippsportlane kirjutas Instagrami: «Elu võib muutuda. Vaid kolm nädalat tagasi oli minu elu normaalne, kuni ühel hetkel tundsin ootamatult pearinglust. Sain aru, et midagi on minu tervisega tõsiselt valesti. Pärast seda on mul olnud raskusi isegi omapea tualetti minekuga.» Lisaks andis sportlane teada, et terviserikkeks on insult.

Elofsson kuulus suusatajate koorekihi hulka 2000. aastate alguses. 2001. aastal võitis ta Lahti Mmil kaks kuldmedalit ning ühe hõbemedali. 2003. aastal võitis rootslane Val di Fiemme Mmil oma karjääri kolmanda kuldmedali ning sinna juurde ka pronksi. Lisaks tuli Elofsson 2002. aastal Salt Lake City olümpiamängudel suusavahetusega sõidus pronksmedalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles