Hispaania meedia: Madridi Real plaanib Lopetegui asemel ametisse tuua Tottenhami peatreenerit

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauricio Pochettino.
Mauricio Pochettino. Foto: Steven Paston / PA Wire/PA Images

Tõelises madalseisus vaevlev Madridi Real on juba tegemas plaane uue peatreeneri muretsemiseks.

Eelmisel hooajal Meistrite liiga võitnud Real vahetas suvel peatreenerit, kui ootamatult otsustas ametist lahkuda Zinedine Zidane ja teda asus asendama eelnevalt Hispaania koondist juhendanud Julen Lopetegui. Uus peatreener pole aga oma rolliga kuidagi hakkama saanud.

Hispaania väljaanne Marca vahendab, et Reali juhtkond plaanib lähiajal Lopetegui lahti lasta ning tema asemele hooajal lõpuni treeneriks tuua kõige tõenäolisemalt Santiago Solari, kes on hetkel juhendamas Madridi duubelvõistkonda. Samas on väidetavalt valikute hulgas ka Laurent Blanc ning Chelsea endine peatreener Antonio Conte.

Siiski ei plaanita Solarit ka uuel hooajal Reali peatreenerina kasutada. Nimelt on Madridi meeskonna juhtkonnal suur plaan tuua uueks hooajaks meeskonda juhendama Tottenhami peatreener Mauricio Pochettino. Väidetavalt tahetakse praeguse Tottenhami peatreeneriga sõlmida pikka lepingut.

Real sai viimati võidurõõmu tunda 22. septembril, kui 1:0 võidumängus alistati Espanyol. Pärast seda on tabanud meeskonda aga tõeline kriis – koduliigas kaotati nii Sevillale, Alavesile kui ka Levantele, Meistrite liigas Moskva CSKA-le. Hispaania kõrgliigas asutakse alles seitsmendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles