Kimi Räikköneni rekordeid purustav elulooraamat ilmus eesti keeles

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: Thomas Melzer / imago/ Scanpix

Paljude vormelisõprade lemmiku Kimi Räikköneni elulooraamat on purustamas Soomes rekordeid. Nüüd on raamat saadaval ka eestikeelsena.

Kirjastus Koolibril ilmus Kari Hotakaineni poolt valminud  teos «Tundmatu Kimi Räikkönen». Raamat Kimi Räikkönenist on pöörane nagu peategelane isegi. Soomes on  esimese paari kuuga müüdud üle 100 000 raamatu, mis teeb sellest Soome läbi aegade enimmüüdud elulooraamatu.

Räikköneni raamatu tutvustuseks on öeldud, et see on lugu tagasihoidlikest oludest pärit mehest, kes on saanud omal alal maailmakuulsaks. Raamatus räägib Räikkönen nii Vormel 1 sarjast kui ka perekonnast, armastusest, vabast ajast ja noore mehe senise elu dramaatilistest hetkedest.

2007. aastal maailmameistriks tulnud Räikköneni kõrval saavad raamatus sõna ka tema ema, vend ja abikaasa, lähemad  sõbrad ja töökaaslased mänedžeridest mehaanikute ning rivaalideni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles