Suurepärase tagasituleku teinud Bertens alistas WTA finaalturniiril Kerberi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiki Bertens.
Kiki Bertens. Foto: John Minchillo / AP

Eile alanud WTA hooaja finaalturniir on alanud vägagi põnevate kohtumiste ja üllatuslike tulemustega. 

Kuna naiste tennise maaima esinumber Simona Halep jäi vigastuse tõttu turniirist kõrvale, alustas turniiri esinumbrina Angelique Kerber ning muidu turniirilt välja jääma pidanud Kiki Bertens sai võimaluse tõestada ennast finaalturniiril.

26-aastane hollandlanna Bertens kaotas avasetis kahel korral oma servigeimi ja nii läks mäng algselt kindlalt favoriidi Kerberi kätesse, kes võitis seti 6:1. Seejärel kaotas Kerber aga oma võimsuse ja Bertens suutis teises setis ise 6:3 parem olla, viies mängu otsustavasse setti.

30-aastane Kerber omas kolmandas setis head võimalust ise mäng oma kasuks pöörata, kuid sakslanna ei suutnud neljal korral murdepalli ära kasutada ja nii võitis otsustava seti Bertens 6:4.

Lisaks sellele kohtusid omavahel ka ameeriklanna Sloane Stephens ja jaapanlanna Naomi Osaka. Samuti põneva kohtumise suutis võita Stephens, kes alistas tund ja 47 minutit kestnud kohtumises jaapanlanna 7:5, 4:6, 6:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles