Postimees TV: kriisis vaevleva Reali kapten kaotas tähtsa kohtumise eelsel treeningul närvid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõõna sattunud Madrid Reali jalgpalliklubis valitsevatest pingetest andis märku treeningul juhtunu, mille jäädvustasid telekaamerad. Meeskonna kaptenil Sergio Ramosel tekkis konflikt talle jõulise vea teinud noormängija Sergio Reguiloniga.

Solvunud Ramos kasutas kogenuma mängija õigust kurjasti ja äsas Reguilonile mitu korda palliga. «Tegelikult juhtub sääraseid asju päris tihti, aga see pole õigustus. Reageerisin valesti,» kirjutas kapten siiski hiljem Twitteris vabandamisi. 21-aastane vasakkaitsja Reguilon edutati esindusmeeskonda alles sel hooajal, platsil on ta aga käinud vaid ühes mängus, kui kuulus Meistrite liiga kohtumises Moskva CSKAga põhikooseisu ja sai kirja 90 minutit.

Tiitlikaitsja Madridi Reali olukord on hapu: kõigis sarjades on viies eelmises mängus löödud üks värav ning saadud kirja neli kaotust ja üks viik. Meistrite liigas jäädi viimati võõrsil 0:1 alla CSKA-le ning laupäeval koduliigas Levantelt saadud 1:2 kaotuse järel nõudsid pealtvaatajad peatreeneri Julen Lopetegui vallandamist, lehvitades selle märgiks valgeid taskurätikuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles