Reali võtmemängija soovib klubist lahkuda ja liituda Juventuses Ronaldoga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas vanad sõbrad Ronaldo ja Marcelo saavad Juventuses jälle kokku?
Kas vanad sõbrad Ronaldo ja Marcelo saavad Juventuses jälle kokku? Foto: JAVIER SORIANO / AFP / Scanpix

Madridi Reali kaitsja Marcelo on esitanud klubile palve lubada tal meeskonnast lahkuda ja liituda Torino Juventusega, kuhu siirdus suvel ka Cristiano Ronaldo.

Portaalia Football Espana teatel igatseb Ronaldo lähedane sõber Marcelo portugallase järele ja soovib seetõttu temaga jälle samasse meekonda pääseda. Väljaande AS kinnitusel on brasiillane oma soovist juba ka Reali teavitanud.

Tuttosporti sõnul on Juventusel olemas rahalised vahendid, et Marcelo juba jaanuaris enda ridadesse tuua. Võimalik, et ülemineku finantseerimiseks püütakse maha müüa teine brasiillane Alex Sandro. Tehingu hinnaks võib kujuneda minimaalselt 50 miljonit eurot.

30-aastane Marcelo mängib Reali ridades alates 2007. aasta jaanuarist, siirdudes sinna oma kasvatajaklubist Fluminensest. Ta on pidanud kõigis sarjades Reali eest 460 mängu ja löönud 34 väravat ning võitnud neli korda nii Meistrite liiga kui ka Hispaania liiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles