Põlvevaluga võidelnud Wozniacki teenis Kvitova üle esimese võidu üle nelja aasta

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki. Foto: ROSLAN RAHMAN / AFP

Valitsev WTA aastalõputurniiri tšempion Caroline Wozniacki alustas Singapuris toimuvat turniiri 7:5, 3:6, 6:2 võiduga Petra Kvitova üle.

Viimati võitis Wozniacki Kvitovat nelja aasta eest samuti WTA aastalõputurniiril. Turniiri avamatši Karolína Plíškovále kaotanud Wozniacki vajas tänases matšis ka arstiabi, kui kurtis valu vasakus põlves. Hoolimata segavast vigastusest suutis taanlanna võita mängu, mis kestis kokku kaks tundi ja 19 minutit.

«Olen rahul, et suutsin külma pead hoida,» ütles Wozniacki pärast võitu. «Ma ei arva, et ma teises setis halvasti oleksin mänginud. Tema mängis lihtsalt väga hästi.»

WTA aastalõputurniiril Singapuris osaleb kaheksa naist, kes on jagatud kahte neljaliikmelisse alagruppi. Mõlema alagrupi kaks paremat kvalifitseeruvad poolfinaalidesse, mille võitjad mängivad 28. oktoobril finaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles