Özil tegi Saksamaa jalgpalli ajalugu

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali jalgpallurid Hector Bellerin, Mesut Özil ja Pierre-Emerick Aubameyang.
Arsenali jalgpallurid Hector Bellerin, Mesut Özil ja Pierre-Emerick Aubameyang. Foto: Mark Pain / PA Images Contributor/Press Association Images

Arsenali poolkaitsja Mesut Özil aitas eile oma koduklubi 3:1 võidule Leicester City üle, lüües oma karjääri 30. Inglismaa kõrgliiga värava. Ühtlasi tõusis ta läbi aegade resultatiivseimaks sakslaseks Inglismaa kõrgliigas.

Pärast kohtumist teenis Özil rohkelt kiidusõnu. Tema meeskonnakaaslane Héctor Bellerín ütles sakslase kohta, et mees suudab alati kõiki üllatada. «Ta annab endast alati parima ning oleme tänulikud, et ta meie eest mängib. Tema söödud on surmavad, täpselt nagu tema löögidki. Tal on olnud oma karjääri nii tõuse kui mõõnu, kuid ta on sündinud tšempioniks,» ütles ta.

Kuni eilseni jagas Özil Premier League’i kõige resultatiivseima sakslase auhinda Uwe Rösleriga, kes lõi Manchester City, Southamptoni ja West Bromi eest kokku 29 väravat. Sama palju väravaid sai Inglismaa kõrgliigas kirja Tottenhamis mänginud Jürgen Klinsmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles