Mourinho tunnistas, et Juventus mängib võrreldes Unitediga paremat jalgpalli

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho kiitis Juventuse mängijaid ja klubi ambitsioone.
Jose Mourinho kiitis Juventuse mängijaid ja klubi ambitsioone. Foto: JASON CAIRNDUFF/Action Images via Reuters/Scanpix

Paulo Dybala väravast piisas, et Torino Juventus alistaks Meistrite liigas võõrsil 1:0 Manchester Unitedi. Tõttöelda väärinuks eriti avapoolajal oivaliselt esinenud Juventus veel mõnda tabamust, aga teiste seas ei suutnud seekord võrku sahistada ka Old Traffordile naasnud Cristiano Ronaldo. Napp vahe skooris ei jäta väljakul nähtust aga õiget muljet – itaallased olid selgelt paremad.

Allajäämist tunnistas ka kodumeeskonna peatreener Jose Mourinho. «Mängisime hiiglastega, kõige kangemate pretendentidega Meistrite liiga tiitlile,» ülistas portugallane Juventust. «Härrad Bonucci ja Chiellini võiksid minna Harvardi ülikooli keskkaitses tegutsemise kohta loenguid andma.»

«Juventus oli teisel tasemel oma kvaliteedi, stabiilsuse, kogemuste ja teadmistega,» lisas Mourinho.

Peatreener ei jätnud matšijärgsetes kommentaarides ühtlasi kasutamata võimalust visata pilge klubi tagatubadesse, sest ta on jätkuvalt veendunud, et talle ei anta piisavalt vahendeid, et ehitada üles just sellist meeskonda, nagu ta ihkaks. «Juventus on olnud viimased seitse aastat riigi meister ja jõudnud Meistrite liigas viimase nelja hooaja jooksul kaks korda finaali. Ja nad ei ole sellega rahul. Nad tahavad enamat. Neil olid Gonzalo Higuain, Mario Mandzukic ja Paulo Dybala, aga nad tahtsid enamat. Nad tahtsid Ronaldot. Nad jahivad maailma parimaid mängijaid. Tegu on suure-suure klubiga, millel on suur ajalugu aga ühtlasi suur soov suureks tulevikuks ja kõik mis nad teevad on eesmärgiga võita.»

Juventus jätkab nüüd Meistrite liiga H-alagrupi suveräänse liidrina - kolmest mängust kolm võitu ja üheksa punkti. Unitedil on koos neli silma, mis annab teise koha. Eile 1:1 viigi teinud Valencia ja Berni Young Boys on vastavalt kolmas (2) ja neljas (1).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles