FIFA president: Katari MM peab olema Venemaa omast parem

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rahvusvahelise Jalgpalliliidu FIFA president GIanni Infantino väisas Kataris valmivat Al Wakrah staadionit, mille kavand osutus ilmudes kõvaks poleemikaobjektiks, sest areeni katus meenutavat teatavat osa naise anatoomiast. Vutijuhi sõnul on aga tunda, et ehitusjärgus staadionist kujuneb tõeliselt uhke atmosfääriga mängupaik.

Et tegu on promoreisi ja -videoga, mingit kriitikat Katari poolt korraldavale 2022 MMile Infantino suust ei kostunud. Mees kasutas hoopis võimalust, et kõikvõimalike kahtlusi hajutada, ja tõmbas paralleele tänavu suvel toimunud turniiriga: «Venemaa kohta oli paljudel inimestel palju hirme, aga see osutus väga turvaliseks MMiks, väga sõbralikuks MMiks».

Infantino lisas, et kõik Vene inimesed aitasid MMi toimumisele kaasa ja ta on veendunud, et venelaste kogemusi rakendades juhtub sama ka Kataris. «Jalgpalli MM Venemaal oli ajaloo parim. 2022 MM Kataris peab olema veelgi parem,» rääkis jalgpallijuht.

2022 MM peetakse esimest korda talvekuudel, 21. novembrist 18. detsembrini, sest suvel oleks Kataris võistluse võõrustamiseks liialt palav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles