PM Kataloonias. Citroëni boss Tänaku palkamisest: kaheks aastaks on meil plaan paigas

Karl Mihkel Eller, Salou
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pierre Budar
Pierre Budar Foto: WRC

Uueks rallihooajaks Sebastien Ogier' ja Esapekka Lappiga käed löönud Citroëni võistkonna juht Pierre Budar lausus Postimehele, et pole praegu kaalunud 2020. aastaks Ott Tänaku palkamist. Eestlasel on hetkel järgmiseks hooajaks Toyotaga leping, kuid tulevik seejärel lahtine.

«Eks me näe. Praegu oleme mõlema sõitjaga sõlminud lepingu kaheks aastaks. Selleks perioodiks on kogu võistkonnal stabiilsust vaja. Kas kasutame uuel hooajal ka kolme autot, ei oska ma veel öelda,» lausus Budar. Ralliringkondades spekuleeritakse, et enamikul rallidest osaletakse kahe autoga, kolmanda rooli võib mõnel etapil istuda kas üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb või tiimile sponsorrahasid toov Khalid Al Qassimi.

Kas Citroën on nüüd pankrotis, sest Ogier küsib ju suurt palka? «Ma ei ole nii loll, et kogu raha sõitjale palgaks maksta,» naeris seepeale Budar. «Muidugi on sõitjad võtmetähtsusega, aga lõpuks peame ka autot pidevalt arendama.» Ilmselt tuleb tänu Ogier' liitumisele tiimi sponsoriks ka Red Bull, mis annab prantslastele suure rahasüsti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles