Mait Patrailita Eesti kohtub Hollandiga

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail FOTO: Strohdiek /eibner-pressefoto
Mait Patrail FOTO: Strohdiek /eibner-pressefoto Foto: Strohdiek /eibner-pressefoto

Eesti meeste käsipallikoondis alustab täna võõrsil Hollandi vastu 2020. aasta Euroopa meistrivõistluste valiksarja teist etappi ehk põhiturniiri. Lahingusse tuleb minna koondise juhtmängija Mait Patrailita, kes ravib seljavigastust.

Eesti pidi finaalturniiri pääset püüdma asuva 32 meeskonna sekka jõudmiseks läbima eelringi, kus edestati Türgit ja Kosovot. Lisaks Hollandile kuuluvad neljandasse alagruppi Sloveenia ja Läti. 2020. aasta jaanuaris korraga Norras, Rootsis ja Austrias toimuvale finaalturniirile pääseb iga neliku kaks paremat ning lisaks neli edukamat kolmandal kohal lõpetanut.

Eesti meeskond kogunes esmaspäeval Hollandis ning alustas mänguks valmistumist uue peatreeneri Thomas Sivertssoni käe all. «Oleme viimased paar päeva teinud väga intensiivselt tööd – mitu head treeningut, aga ka palju erinevaid koosolekuid, nii terve tiimiga kui positsioonide järgi väiksemates rühmades,» kirjeldas 53-aastane rootslane.

Patraili puudumine on fakt, millest pole võimalik lihtsalt mööda vaadata, möönab ka peatreener Sivertsson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles