Selgus aastalõputurniiri esimene poolfinalist

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolina Pliškova
Karolina Pliškova Foto: ROSLAN RAHMAN / AFP

Tšehhi tennisist Karolina Pliškova alistas Singapuris toimuval aastalõputurniiril kaasmaalanna Petra Kvitova ning kindlustas endale koha poolfinaalis.

Pliškova võidunumbrid Kvitova üle olid 6:3, 6:4. Pliškova jõudis aastalõputurniiri poolfinaali teist aastat järjest. «Ma ei saaks praegu õnnelikum ollagi. See oli hea matš. Ta on mind viimasel ajal alati võitnud, kuid teadsin, et mul on võimalus olemas,» ütles Pliškova, kes oli viimases kolmes kohtumises Kvitovale alla jäänud. Kvitova jaoks on aga aastalõputurniir lõppenud, sest ta kaotas kõik kolm alagrupimängu.

Teise poolfinalisti selgitavad selles alagrupis Caroline Wozniacki ja Elina Svitolina. Svitolina on seni oma alagrupis kõik mängud võitnud, kuid täna lähebki ta vastamisi Wozniackiga. Kui Svitolina matši võidab, pääseb ta alagrupist edasi koos Pliškovaga. Wozniacki vajab edasipääsuks kindlasti võitu kahes setis, kolmesetilise võidu korral jääks ta poolfinaalist välja ning edasi pääseks Pliškova ja Svitolina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles