Itaalia meedia: Vetteli halbade tulemuste põhjuseks on perekondlikud probleemid (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel Foto: HZ/PIXATHLON/SIPA/SCANPIX

Viimaste kuulujuttude kohaselt on Sebastian Vetteli halbades esitustes süüdi hoopis eraelu probleemid.

Ferrari võistusmasin on sel hooajal olnud suure tõenäosusega parem ja kiirem kui Mercedese oma, kuid erinevad eksimused ja halvad otsused on jätnud Sebastian Vetteli sellisesse seisu, kus Lewis Hamiltoni edestamiseks läheb tarvis meeletut õnne.

Sky Italia väitel on Vetteli halbades esitustes süüdi aga hoopis probleemid, mis ei ole seotud võistlusrajal toimuvaga. Itaalia väljaande sõnul väitis Vettelile lähedane inimene, et Vettelil on perekondlikud probleemid, kuid ei saa teemat lähemalt kommenteerida, sest see on isiklik probleem.

Vettelisse on viimastel nädalatel Itaalia meedias vägagi kriitiliselt suhtutud ning kogu väline surve sakslasele kasvas nii suureks, et isegi Lewis Hamilton astus kaasvõistleja kaitseks välja. «Seda pole võimalik ette kujutada, kui raske on seda kõike maailma tipptasemel teha. Me oleme inimesed ja kõik teevad vigu,» kirjutas Hamilton.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles