Manchester United võib oma võtmemängijast ilma jääda

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi väravavaht David de Gea.
Manchester Unitedi väravavaht David de Gea. Foto: David Klein/imago/Sportimage

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho ei ole väga kindel selles, et väravavaht David de Gea klubiga lepingut pikendaks.

Hispaania koondise väravavahi De Gea leping klubiga lõppeb järgmisel suvel, kuid Unitedil on võimalik seda pikendada kuni 2020. aastani. Kui augustis oli klubi veel üsna kindel, et De Gea on valmis nendega uue lepingu sõlmima, siis praegune seis Mourinho sõnul nii hea pole.

«Kui klubi tahab paremini hakkama saada ning mitte nõrgemaks jääda, siis on ülimalt oluline David klubi juures hoida,» ütles Mourinho.

27-aastane De Gea valiti maikuus neljandat aastat järjest Manchester Unitedi hooaja parimaks mängijaks. Väidetavalt on hispaanlase teenetest huvitatud Itaalia suurklubi Juventus, kes on viimastel aastatel silma paistnud mitme nimeka mängija palkamisega, kuid seda ilma üleminekutasu maksmata.

Näiteks toodi enda ridadesse ilma üleminekusummata Liverpoolist Emre Can, Barcelonast Dani Alves, Müncheni Bayernist  Sami Khedira ning Bilbao Athleticust Fernando Llorente.

De Gea liitus Manchester Unitediga 2011. aastal, toona maksis United Madridi Atleticole hispaanlase eest 18,9 miljonit naela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles