Pahane Rimo Hunt: mõned ei tule hooaja lõpu pingega toime või on mõtetega mujal

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalju - Paide
Kalju - Paide Foto: Tairo Lutter

Nõmme Kalju ründaja Rimo Hunt nentis pärast 0:0 viiki Paide Linnameeskonnaga, et meeskond ei olnud tema meelest täiega asja juures. Kalju edestab nüüd Florat kolme ja Levadiat viie punktiga, ent laupäeval Kuressaare ja pühapäeval Tammekaga kohtuvatel konkurentidel on võimalik kärpida vahe kaks vooru enne lõppu vastavalt võrdseks ja kahepunktiliseks.

«Mis see ongi, neljas viik järjest või? Täna eriti lubamatu. Kui eelmisel korral veel Tartu poisid panid hästi vastu ja tekitasid mingeid olukordi, mille nad suutsid ära lüüa, siis täna meil lihtsalt ei läinud. Võib öelda, et oli kolm 110-protsendilist võimalust. Vähemalt. Kui mitte rohkem. Aga mingi karmavõlg siin õhus on, et ei tahntud pall kuidagi sisse kukkuda, ehkki mängu justkui kontrollisime ja võimalusi oli,» kirus Hunt.

Kui Kalju lõpetabki hooaja Floraga võrdsete punktide peal, tullakse siiski meistriks, sest omavaheliste mängude arvestus soosib nõmmekaid. Ent Hunti see teadmine ei rahulda: «Jah, midagi kadunud veel ei ole, aga seda rääkisime juba pärast eelmist mängu, et pole hullu. Täna räägime jälle sama juttu. Kaks mängu on jäänud, kui ühe korra veel peame sellist juttu rääkima, siis on kõik, nägemist.» Kalju mängib järgmises voorus võõrsil tabeli punase laterna Pärnu Vaprusega ja viimases voorus kodus Narva Transiga, kelle neljas koht on juba kindel.

Ründaja ei teinud saladust, et tema hinnangul jäi kaaslastel seekord puudu keskendumisest. «Mis siin salata, kui meie meeskonnast juba üks-kaks venda jätab pool liigutust tegemata, siis see ju mõjub kõik. Jääb üks olukord vähemaks ja peab kuskilt hakkama jälle nullist ehitama. Selles see kinni on. Mulle tundus, et täna ei olnud meeskond ühtse hääle peal, ebakõla oli päris palju. Eelmisel korral oli vist häälestatus veidi parem. Ei tea, kas osad inimesed ei tule toime selle hooaja lõpu pingega või ollakse mõtetes kuskil mujal. Ei keskenduta enam. Ütlen ausalt, vastane vastaseks, aga meie mäng oli igal juhul alla igasuguse arvestuse,» sõnas Hunt.

Mis aga saab kaljukate närvidest siis, kui tiitel tuleb tõesti jagada hooaja viimases mängus? «Mis me siin räägime, meil on vaja veel Pärnusse sõita. Kõigepealt tuleb seal hakkama saada, siis saame viimasest mängust rääkida. Võtame mängu korraga,» tõdes Hunt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles