Soome hokifännid Tallinnast: atmosfäär on vinge, aga tehke WC-d suuremaks!

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helsingi Jokerit vs Moskva Spartak
Helsingi Jokerit vs Moskva Spartak Foto: Sander Ilvest

Sel nädalavahetusel Tallinnas KHLi mänge pidav Helsingi Jokerite meeskond tõi üle lahe kaasa sadu Soome hokifänne, kellelt Iltalehti uuris, kuidas nad Tondiraba jäähalliga rahule jäid.

Paljudel hokisõpradel jäi Jokerite ja Moskva Spartaki mängu lahtivise nägemata, sest sissepääsujärjekorrad venisid liiga pikaks. «Aeglaselt!» hõikas üks poolehoidja vastuseks Iltalehti küsimusele, kuidas halli pääsemine sujus. «Saal on väike ja kohale tuli täismaja, mis on muidugi väga tore. Ega meil palju nägemata jäänud, mõni minut vaid,» oli pealtvaataja Veikko Sohlman leplikum.

Küll aga tekitas kolmandike vahel uut kitsikust asjaolu, et tualetijärjekorrad venisid väga pikaks. «Halli mahutavust arvestades on asi väga piiri peal,» leidis Anton Utriainen, hokisõbrad Sirpa ja Kalle lisasid aga, et meeste elu oli veel lihtne. «WC-de toimimist annab küll parandada. Naiste järjekorras tekitas see väga palju muret,» tõdesid nad.

Olmet kõrvale jättes lõid Jokerite ja Spartaki fännid vinge õhkkonna, Kalle hinnangul märksa parema kui Jokerite tavalises mängupaigas ehk Helsingis asuval Hartwall Areenal. «Vägev värk! Ainult et bassikõlarit võiks poole võrra maha keerata,» soovitas omalt poolt Sohlman.

Mäng kujunes Jokerite rõõmupeoks, sest ehkki avakolmandiku järel oldi 1:3 taga, võideti lõpuks Steve Mosese lisaajaväravast 4:3. Jokerit mängib Tallinnas ka täna, kell 15 on nende vastaseks Tšerepovetsi Severstal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles