Neljakordne olümpiavõitja sattus MMi eelõhtul ootamatult haiglasse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simone Biles võitis Rio olümpiamängudel ühe oma neljast kuldmedalist vabaharjutuses.
Simone Biles võitis Rio olümpiamängudel ühe oma neljast kuldmedalist vabaharjutuses. Foto: Dmitri Lovetsky / AP / Scanpix

Riistvõimlemises neli olümpiakulda võitnud ameeriklanna Simone Biles tahtis valmistuda täna Dohas algavateks maailmameistrivõistlusteks, kuid sattus selle asemel hoopis haiglapalatisse.

Kümme korda maailmameistriks tulnud Biles naaseb võistluskaruselli pärast pooleteise aasta pikkust pausi. 21-aastasel ameeriklannal avastati aga neerukivi. «Pole midagi paremat haiglakülastusest vaid 24 tundi enne MMi algust,» ironiseeris ta sotsiaalmeedias.

Arstid tahtnuks Bilesi pikemaltki ravida, kuid võimleja saatis nad viisakalt kuu peale. «Neerukivi võib oodata. Võistkond on kõige tähtsam,» kuulutas ta. Rios võidutses Biles nii naiskonnaga kui ka individuaalses mitmevõistluses, lisades kuldmedalid vabaharjutuses ja toenghüpetes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles