Meeke: Tänak on alates Soome rallist olnud ületamatu (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke testis Soomes Toyota Yaris WRC autot
Kris Meeke testis Soomes Toyota Yaris WRC autot Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Ott Tänaku tulevane tiimikaaslane Kris Meeke ei ole küll praegu rallisõitja, ent jälgib hoolega Kataloonia MM-rallil Toyota tegusid. Tema sõnul on Tänak muljetavaldav ning talle on raske korralikku vastast leida.

«Ta on alates Soome rallist olnud ületamatu. Ta võinuks ju Walesis veel ühe järjestikuse võidu võtta, sellest on kahju, aga ta võib kõik lihtsalt üle sõita,» rääkis Meeke ametlikus rallitelevisioonis WRC All Live.

Meeke on Toyota meeskonna kõrval askeldanud juba paar nädalat. Ta on alustanud puhtalt lehelt ning tahab selle ka nii jätta.  

«Tiimidünaamika on oluline. Mul ei ole kellegagi probleemi sõita. Kõik on meeskonna osa. Saan Jari-Matti ja Otiga väga hästi läbi, see pole mingi probleem. Meil on väga hea läbisaamine ka Tommiga. Kui ta midagi ütleb, siis on see loogiline ja sellel on mõte. See erineb mõnest teisest meeskonnast, kus ma olen olnud,»viitas ta probleemidele Citroënis.

«Lõpuks tunnen, et olen õigel ajal õiges kohas. On väga suur võimalus, et teeme midagi väga ilusat ja head. Kui olin paar nädalat ära, siis ma mõistsin, et ma ei nautinud seda nii palju kui ma arvasin. Tegin ju maailma parimat tööd. Aga kui on nii palju asju, mis jäävad kulisside taha, kui on nii palju probleeme, siis sa ei naudi seda,» rääkis ta. 

Meeke’i sõnul on Toyotas antud talle võimalus kõik unustada ja keskenduda tulemusele. 

«Nad tahavad minna ja võita. See on ühtne. See on minu minevikku arvestades väga eriline ja uudne. Nüüd olen tagasi oma tingimustel ja annan endast parima.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles