PM Kataloonias. Tänak ebaõnnest: sellega võib ära harjuda

Karl Mihkel Eller, Salou
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: PAU BARRENA / AFP

Täna hommikul vihmarehvidega katsetele läinud Ott Tänak oli kuni kümnenda kiiruskatseni Kataloonia ralli suveräänne liider, kui katsel purunes tal rehv ning ta langes üheksandale kohale. 

«Raske on öelda, mis juhtus. Tundub, et vihmarehv on liiga nõrk, äkki terav asfaldiäär lõhkus selle ära. On raske mõista, mis täpsemalt juhtus. Nüüd me ei saa enam midagi muuta,» rääkis Tänak. 

Ajakaotust kogunes rehvivahetusega poolteist minutit, üldarvestuses langes Tänak üheksandaks, kaotades nüüd Hyundai sõitjale Dani Sordole +1.02,1. 

«Kaotasime palju aega. Tunne on nagu ta on. Aga vaatame. Meil on veel veidi sõita,» sõnas Tänak, et jätkab üritamist. Siiski tunnistas ta, et kõik ei ole enam tema kätes.

Tänak kinnitas, et pärast Walesi ralli katkestamist pole taaskord ebaõnne talumine lihtne. «Mitu korda on sel aastal ebaõnne olnud. Sellega võib nagu äragi harjuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles