Fotod: lumesadu ei lasknud meistriliigas Tuleviku ja Transi mängijaid väljakule

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumesadu nurjas Tuleviku ja Transi kohtumise.
Lumesadu nurjas Tuleviku ja Transi kohtumise. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Laupäeval, 27. oktoobril toimuma pidanud Premium liiga mäng Viljandi Tuleviku ja Narva Transi vahel ning Esiliiga B kohtumine Pärnu JK ja Nõmme Unitedi vahel lükati tiheda lumesaju tõttu edasi, teatab Eesti Jalgpalli Liit.

Tuleviku ja Transi mäng, mis pidanuks avavile saama täna kell 16, peetakse hetkeseisuga homme kell 13. Täpselt samal ajal peetakse ka Pärnu ja Nõmme Unitedi kohtumine. Narva meeskond majutatakse alaliidu teatel Viljandis hotelli.

Tallinnas toimuvad mängud Flora-Kuressaare ja Kalev-Vaprus algasid ettenähtud ajal ehk kell 13.

Ka Esiliigas toimuma pidanud Pärnu JK ja Nõmme Unitedi mäng jäi ära, sest Pärnu Rannastaadionit kattis lumevaip.
Ka Esiliigas toimuma pidanud Pärnu JK ja Nõmme Unitedi mäng jäi ära, sest Pärnu Rannastaadionit kattis lumevaip. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Tänavune jalgpallihooaeg pidanuks kõrgliigas algama 25. veebruaril, kuid avavoor lükati lumesaju ja külma tõttu edasi. Teise vooru viiest kohtumisest neli peeti 3. märtsil Lilleküla sisehallis ning alles seejärel koliti lõplikult välisväljakutele. Suvel tegi meistriliiga jalgpalli MMi tõttu kuuajalise pausi. Hooaeg peaks lõppema 10. novembril, pärast selle nädalavahetuse kohtumisi jääb kõigil meeskondadel pidada veel kaks vooru.

Foto: Eesti Jalgpalli Liit
Viljandi kunstmurustaadion laupäeva ennelõunal.
Viljandi kunstmurustaadion laupäeva ennelõunal. Foto: Elmo Riig
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles