Stephens pääses võimsa tagasitulekuga WTA aastalõputurniiril finaali

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sloane Stephens
Sloane Stephens Foto: Roslan Rahman / AFP / Scanpix

Sloane Stephens alistas WTA finaalturniiri poolfinaalis Karolina Pliskova pärast täiesti ebaõnnestunud avasetti 0:6, 6:4, 6:1.

Ameeriklanna Stephens alustas kohtumist Pliskova vastu kohe ebakindlalt, kaotades oma esimese servigeimi ja nii oli Pliskova ruttu saavutanud 3:0 edu. Seejärel oli võimalus Stephensil ise murdepunkt saavutada, kuid ka selle võimaluse mängis ameeriklanna maha ning andis oma mõlemad servigeimid samuti ära, kaotades avaseti 0:6.

Teine sett algas sarnaselt, kui Pliskova suutis kohe murdega 2:0 edu saavutada, kuid seejärel muutus mäng ülimalt pingeliseks. Nii Pliskova kui Stephens andsid kordamööda ära oma servigeime, mis lõppes Stephensi jaoks lõpuks 6:4 geimivõiduga.

Kolmas sett oli küllaltki vastandlik esimesele setile: sel korral andis Pliskova järjest servigeime ära, ja oma mängu enam käima ei saanudki. Stephens sai oma mängu aga lõpuks suurepäraselt käima ja võitis viimase seti 6:1, tänu millele ta ka finaali jõudis.

Finaalis kohtub ameeriklanna Stephens Elina Svitolinaga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles