18-aastane imelaps teenis Dortmundile vajaliku viigipunkti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jadon Sancho
Jadon Sancho Foto: Jan Huebner/Voigt / imago/Jan Huebner

Saksamaa kõrgliigas on Müncheni Bayerni halva hooaja alguse järel liigat juhtimas Dortmundi Borussia. Tänases kohtumises Berliini Hertha vastu päästis noor Jadon Sancho Dortmundile vajaliku viigipunkti.

Eelmisel suvel meeskonnaga liitunud noor inglise ründaja on saanud ootamatult Dortmundi üheks tähtsaimaks lüliks. Sel hooajal suurepärast hoogu näidanud Sancho tõestas järjekordselt oma oskusi tänases 2:2 viigiga lõppenud kohtumises.

Sancho viis Dortmunid 27. minutil Mario Götze söödust juhtima, kuid kogenud mängumees Salomon Kalou viigistas poolaja lõpus seisu. Teisel poolajal lõi Sancho oma teisegi värava selles kohtumises, kuid siiski ei piisanud sellest väravast võiduks, sest Kalou suutis mängu esimesel lisaminutil seisu taas viigistada.

Sanchost sai selle kohtumisega ka ühtlasi läbi aegade teine kõige noorem mängija Saksamaa kõrgliigas, kes on suutnud mängus mitu väravat lüüa. Nooremana on sellist asja suutnud vaid hetkel Tottenhamis mängiv Son Heung-min.

Dortmund juhib pärast üheksat mängitud kohtumist liigat 21 punktiga. Lähim rivaal Müncheny Bayern, kes alistas täna 2:1 Mainzi, jääb Dortmundist maha kahe punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles