Mehhiko GP kvalifikatsiooni valitsesid Red Bullid

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo
Daniel Ricciardo Foto: CLIVE MASON / AFP

Vormel 1 sarja Mehhiko etapi kvalifikatsiooni kiireimad olid Red Bullid, parimalt stardikohalt alustab pühapäevast võistlust Daniel Ricciardo.

Kogu nädalavahetuse vabatreeningutel head hoogu näidanud Red Bulli piloodid ei vääratanud ka kvalifikatsioonis. Ricciardo võttis ajaga 1.14.759 võistlussõiduks parima stardipositsiooni. Kvalifikatsiooni teise aja sai kirja teine Red Bulli piloot Max Verstappen, kes jäi meeskonnakaaslasele alla vaid 0,026 sekundiga.

Terve nädalavahetuse masina ülekuumenemisega mures olnud Mercedesed said siiski kvalifikatsiooniks asjad küllaltki hästi toimima. Varasemalt vabatreeningutel seitsmendaid aegu näidanud Lewis Hamilton stardib kolmandalt positsioonilt, kvalifikatsioonis kaotas ta Ricciardole 0,135 sekundiga.

«Ma teadsin, et suudan niivõrd kiire olla. Meil polnud treeningutel väga puhtaid ringe, aga teadsin, et kui vaja, suudan hea ringi kokku panna. Max oli kogu nädalavahetuse jooksul näidanud, et Red Bullid on siin kiired. Väga meeldiv, et Red Bull saab kahelt esimeselt stardikohalt homsele sõidule startida,» rääkis Ricciardo BBC-le.

Neljandast ruudust alustab Ferrari piloot Sebastian Vettel, viies oli Mercedese piloot Valtteri Bottas ja kuues Vetteli meeskonnakaaslane Kimi Räikkönen. Seitsmendalt ja kaheksandalt kohalt stardivad homme Renault’ piloodid Nico Hülkenberg ja Carlos Sainz. Üheksas oli Sauberi piloot Charles Leclerc, kümnes tema meeskonnakaaslane Marcus Ericsson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles