Liverpool jätkas Inglismaa kõrgliigas võidukalt

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah oli taas resultatiivne.
Mohamed Salah oli taas resultatiivne. Foto: LEE SMITH / Action Images via Reuters

Suurepärast hooaega tegev Liverpool võttis kohustusliku võidu Cardiff City vastu.

Liverpool on suutnud ennast hooaja alguses hoida tugevalt tiitlikonkurentsis, olles koos Manchester Cityga liidrikohta jagamas. Kümnendas voorus kohtuti 17. kohal oleva Cardiffiga, kellest jagu saamine Liverpoolile liigselt vaeva ei valmistanud.

Avapoolajal oli Liverpooli särgis täpne möödunud hooajal imelist hoogu näidanud Mohamed Salah. Teisel poolajal suurendas Sadio Mane eduseisu 2:0 peale, kuid Cardiff ei olnud veel alla andnud ning Callum Paterson lõi 77. minutil ühe värava tagasi.

Siiski suutis Liverpool lõpuks kindlalt oma võtta, kui Xherdan Shaqiri ja Mane vormistasid lõppseisuks 4:1. Viimasele kahele väravale andis resultatiivse söödu mängu avavärava löönud Salah.

Liverpool on pärast 10 peetud mängu Inglismaa kõrgliigat 26 punktiga juhtimas, lähim rivaal Manchester City on küll kolme punktiga maas, kuid neil on üks kohtumine vähem peetud. City 10. vooru kohtumine leiab aset esmaspäeval, kui külla sõidetakse Tottenhamile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles