Leicesteri omaniku alla kukkunud helikopteris viibis viis inimest

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leicesteri jalgpalliklubi staadioni lähistel kukkus alla helikopter.
Leicesteri jalgpalliklubi staadioni lähistel kukkus alla helikopter. Foto: Pete Finch / SWNS.com / Pete Finch / SWNS.com

Inglismaal Leicesteris kukkus laupäeva õhtul pärast Leicester City ja West Ham Unitedi vahelist jalgpalli kõrgliiga kohtumist staadioni kõrval alla kodumeeskonna omaniku Vichai Srivaddhanaprabha helikopter, mille pardal oli viis inimest.

Reuters kirjutab, et lisaks Leicesteri jalgpalliklubi omanikule Srivaddhanaprabhale olid helikopteris veel tema tütar, kaks pilooti ning veel üks inimene.

Õnnetusse sattunud inimeste tervisliku seisundi kohta pole veel ametlikku informatsiooni avaldatud.

Tunnistajate sõnul lakkas Eesti aja järgi kella 22.45 ajal õhus helikopteri mootor töötamast ning see kukkus alla.

Sky Sportsi reporter Rob Dorsetti sõnul oli kopter mängu järel õhku tõusnud väljakult, nagu tavaliselt. Mõni sekund hiljem näis aga, et piloot kaotas kopteri üle kontrolli ja see kukkus vaid paarisajameetrise lennu järel alla. Ühe pealtnägija väitel ei töötanud korralikult sabarootor ja see pani kopteri kontrollimatult pöörlema. Daily Maili teatel on tegemist kaks aastat vana AgustaWestland AW169 tüüpi kopteriga.

Tai ärimees Srivaddhanaprabha omandas Leicesteri klubi 2010. aastal, 2014. aastal tõusti Inglismaa esiliigast meistriliigasse ja 2016. aastal tuldi suurüllatusena Inglismaa meistriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles